En lang vinter nærmer seg slutten

Postet av Heggedal IL den 25. Mar 2018

Det nærmer seg seriestart i 4.divisjon avd.1 med stormskritt for Heggedal sitt a-lag. Etter èn sesong i 5.divisjon, er gutta fra 1389 tilbake i 4.divisjon - klare for saftige lokaloppgjør og tøff motstand fra resten av kretsen. 

Vinteren har vært lang. Vinteren har vært kold og snørik. Ikke siden 1994 har vi vært omkranset av mer snø. En kuldeperiode i slutten av februar og begynnelsen av mars tok fra oss to viktige treningsuker. Men vi har bevist at vi kan bite bra fra oss på banen for det. 

Resultatene fra årets treningskamper viser at vi stiller et slagkraftig lag offensivt. Og med en defensiv nøkkelsignering i tidligere Mjøndalen-helt Ulrik Arneberg, bør vi bite godt fra oss i år. Det er det ingen som helst tvil om. 

Vi åpnet årets treningskamper med 7-4-seier over Buskerud-laget Solberg IF. Deretter gav vi ROS real juling med 14-1-seier i et kraftig snøvær, før vi fortsatte med solid offensivt spill med 6-1-seier mot Drammen Ballklubb i Drammen. 

Et 2-3-tap mot Fagerborg gav oss en reality check inn mot seriestart, før vi nok en gang slo til med godt offensivt spill i generalprøven mot Slemmestad, som endte med 5-1-seier. 

Nå er det i skrivende stund ni dager til seriestart. Og vi åpner med et brak. Vollen borte på Arnestad. Askers El Classico. Tirsdag 3.april med avspark 20.15. 

Vi håper på solid oppmøte fra Heggedal - får vi 100 sambygdinger på Arnestad for å heie frem gutta fra 1389? Vi trenger all støtte vi kan få. 

Hva er så status i troppen nå som vi alle snart tar påskeferie? 

Når det kommer til skader så er Petter Lunde definitivt ikke aktuell for seriestart, da han dessverre dro på seg en strekkskade i treningskampen mot Fagerborg. Robin Hellman er også usikker, da han også slo opp en gammel skade i generalprøven mot Slemmestad. 

Ulrik Arneberg er klar for seriestart. Det blir trolig også Stian Rasch om NFF får godkjent overgangspapirene hans før 3.april. 

I tillegg har vi resignert Sindre Bendixen. Bendixen spilte sist i østerriksk fotball, og det er usikkert om han blir spilleklar til seriestart. 

Kaptein Fredrik Bøes samboer har termin 3.april - men vi håper at barnet enten kjenner sin besøkelsestid før seriestart, evt. venter til vi forhåpentligvis har hentet alle tre poengene i Vollen. 

Øyvind Gundersen og Atli Heimisson er suspendert i første seriekamp, så de får sin første match når vi ønsker Årvoll IL velkommen til Gjellum i hjemmepremieren. 

Da håper vi alle fotballinteresserte heggedølinger tar turen til Arnestad 3.april for å støtte bygdas stolthet. Vi skal gi alt for en god start på sesongen og vise Asker-publikummet at vi har skumle hensikter i år. 
Heia Heggis! 

- Halv dag på jobb

Postet av Heggedal IL den 21. Mar 2018Det var duket for generalprøve for bygdas stolthet onsdag kveld på Slemmestad kunstgress mot naboen Slemmestad IF. SIF. 

En praktfull matte, en sliten men hyggelig bortegarderobe, og et hjemmelag med strøken servering i forkant av matchen. I hvert fall for de gutta som kom først til kamp. Kaffen stod klar. 

Lokalpressen Budstikka var også på plass med breddefotballekspert Simen Waagsether som hadde prioritert bort semifinale i sluttspillet i Askerhallen, mot Askers kuleste 4.divisjonslags generalprøve. Det varmer HILs egen mediaavdeling. 

Følgende elleve startet årets generalprøve: Brualøkken, Mosveen, Arneberg, Gundersen, Strand, Hellman, Bøe, Rasch, Røisland, Tømmernes, Heimisson. 

På benken satt: Warland, Kristoffersen, Nielsen (direkte fra New York). 

Avspark. 

3 min: Atli serverer Mosveen som fra sin høyreback har tatt turen oppover kanten. Mosveen fyrer av fra skrått hold og 1-0 er et faktum. Mosveen, mine damer og herrer. 

8 min: Servitøren Atli fortsetter å levere målgivende. Denne gangen er det Stian Rasch som får æren av å avslutte. 2-0. Scoring i debuten. 

15 min: Linjedommeren ber HIL-benken om å sette seg. Vi argumenterer med at vi ikke vil se noe grunnet høye brøytekanter. Vi blir derfor stående. 

20 min: Gunde er uenig med dommeren.

29 min: En Slemmestad-gutt ber lagkameratene om å kna det litt. 

Pause. 

Jone Warland drar i land årets første "Nærmest Krysset". 

Andre omgang i gang. 

HIL-legende Marino Kajic-Piplica har tatt turen til Slemmestad for å overvære andre omgang. Alltid hyggelig når legender stiller på linja. 

54 min: Fantasykongen Espen Røisland serverer i følge Twitter-kontoen til Heggedal Fotball (@heggedalfotball) et innlegg med reker, majones og dill (ishockeyterminologi). Stian Rasch forsyner seg grovt - og setter kula lekkert i nota til en fortvilet Slemmestad-keeper. 0-3. 

60 min: Servitør Atli serverer Mosveen som driller av Slemmestads forsvar før han setter inn sin andre (!) for dagen. Kristian Mosveen. Snakker vi årets toppscorer? 

67 min: Hovmesteren leverer igjen. Atli til Jan. Hørt det før. Jan setter den. Og utfordrer dermed Mosveen i kampen om toppscorertittelen. 

Cruisekontroll. 

76 min: 1-5. Webredaksjonen fikk ikke med seg hendelsesforløpet her. 

Slutt. 

Vi takker Slemmestad IF for kampen og lar en av deres veteraner oppsummere kampen: 

- Halv dag på jobb fra vår side. 

Samtidig ønsker vi hvitrøyene fra Slemmestad god tur til Hallingdal hvor de serieåpner samtidig med oss. Vi drar til Arnestad hvor Vollen venter. Old Firm. El Classico. Der Klassiker. 

Vollen vs. Heggedal. Det blir ikke større. Det blir ikke tyngre. Det blir ikke villere i Asker kommune. Budstikka kommer. Med fjernsynskamera. Dekningen blir solid. Både fra lokalpressen, men også HILs egen mediaavdeling. 

Kommer du? 3.april. På Arnestad. Med HIL-skjerf. Lokal støtte, forankring. Bygd mot bygd. 

Vi skal vise de. VUL. 

HIL-toget kommer. Se opp. Se opp. 

Slemmestad-Heggedal 1-5 (0-2)

Slemmestad kunstgress: 5 tilskuere

Heggedals mål: Mosveen (2!), Rasch (2), Tømmernes

Traktor og spader søkes

Postet av Heggedal IL den 20. Mar 2018


Dette er status på Gjellum 20.mars 2018. Om tre uker skal a-laget i utgangspunktet spille første hjemmekamp for sesongen her. Det er MYE snø på banen som må fjernes innen den tid. Faktisk så mye at fotballgruppa i aften har hatt ekstraordinært "krisemøte" for å drøfte muligheter for å få fjernet snøen så fort som overhodet mulig. 

Kjenner du noen med traktor? Finnes det noen traktorsjåfører der ute som vil stille på dugnad og sikre bygdas kommende idrettshelter banedekke så fort som mulig? 

Har du en bekjent, nabo eller venn som vil hjelpe klubben med å få fjernet snøen så fort som mulig? 

Eventuelt: Hvor mange heggedølinger med spade kan vi stille samtidig på Gjellum for å få fjernet snøen? 

Ta kontakt med daglig leder i klubben Svein Roar Aandal: 93447017 eller leder i fotballgruppa Kjell Aksberg: 90519174

Det er også hyggelig om du deler dette innlegget! 

Takk for oppmerksomheten. 
Stjerneduo signerte for Heggedal

Postet av Heggedal IL den 15. Mar 2018
Etter flere måneder med spekulasjoner i sosiale medier, på butikken og i bygda generelt, kan vi ENDELIG presentere to nye signeringer til Heggedal Fotball. Vi ønsker Ulrik Arneberg og Stian Rasch velkommen inn dørene på Gjellum og til 1389. 

Ulrik Arneberg har de siste sesongene vært en viktig brikke i Mjøndalen-forsvaret, og stopperen figurerte også i TV2-serien Alle Gutta. 

Stian Rasch kommer fra Strømmen hvor han har gjort livet surt for landets Obos-backer de siste sesongene. Nå skal duoen endelig ikle seg den vakre grønne, og vi ser frem til å bli bedre kjent med gutta de kommende ukene. 

Dette betyr samtidig at webredaksjonen endelig kan trykke publiser, og samtidig sove litt bedre om natta. 

Velkommen til Heggedal, gutter! 

Vi kommer tilbake med flere redaksjoner snart.Heggedal a-lag søker keeper

Postet av Heggedal IL den 6. Mar 2018

Heggedal A-lag søker ny keeper etter at vår førstekeeper meldte overgang til Holmen på kort varsel. Seriestart er 3.april - og det begynner å haste med å skaffe vår nye sisteskanse. 

Vi spiller denne sesongen i 4.divisjon i Oslo Fotballkrets - og vi trener søndager og torsdager gjennom sesongen, inkludert kampdag som er på tirsdag.

Blir du en del av oss - blir du del av et godt fotballmiljø hvor det kreves at du stiller opp på treninger, samtidig som du bør ha med deg glimt i øyet og god humør inn i garderoben. 

Ta kontakt med hovedtrener Terje Småhaug om du vil bli en del av Oslo Fotballkrets fineste 4.divisjonsgjeng: 90090798


Levert av IdrettenOnline