Thrillermatch på Gjellum

Postet av Gui Sportsklubb den 31. Aug 2017

Etter en meget sterk seier borte mot Langhus med redusert mannskap sist torsdag ventet Sagene på Gjellum torsdag kveld. Et lag vi leverte tidenes opphenting mot da vi møtte de på Bjølsen før ferien.

Og det var tydelig at gutta fra Oslo var lystne på revansje.

Følgende elleve fikk tillit fra start: Torgersen, Småhaug, Berglund, Strand, Øverbye, Abbas, Hellman, Bøe, Røisland, Gundersen og Tømmernes.

På benken satt: Fossum, Nielsen, Kristoffersen, Engesvik.

Som nevnt: Gjestene fra Oslo var revansjelystne denne småkjølige høstkvelden under Gjellums flomlys. For sebrastripene gikk rett i angrep - og kunne like godt ledet før minuttet var spilt. Heldigvis har Heggedal Siggen i kassa. Og Siggen er alltid på jobb.

Etter en noe kaotisk start finner vi rytmen - og etter ti minutter spiller Robin Hellman gjennom kaptein Fredrik Bøe som banker ballen i kassa. 1-0. Drømmestart.

Scoringen tenner hjemmelaget som tar over kampen nå. Sytten minutter er spilt når Røis slår en lang ball som havner over på høyresiden. Ballen havner til slutt hos Hellman som er nære å doble.

22 min: Vi bryter på midten, Gunde ser at keeper står ute og prøver en frekk lobb som dessverre går like utenfor.

28 min: Midstopper Thomas Strand trer herfører og kaptein Fredrik Bøe gjennom. Bøe stormer over banen med kula mellom beina. Messi kunne ikke gjort det vakrere, og Bøe setter inn 2-0 til ellevill jubel blant de 40 fremmøtte.

29 min: Publikum har knapt satt seg når Gunde chipper inn 3-0.

- Dette har vi sett før, kommenterer en Sagene-gutt og tenner noe i bortelaget. For vi husker alle Heggedals opphenting fra 0-3 til 4-3-seier i foregående match.

33 min: Sagene reduserer. Det snakkes lavt om opphenting fra gjestene på benken.

44 min: Joel klarerer en ball ned i bekken bak stadion. Lang tur for en av juniorgutta.

Pause: Alex Fossum er heitest på grøten i pausen og tar både første og andreplassen i "Nærmest Krysset".

47 min: Sagene går ut i et forrykende tempo i andre omgang. To minutter er spilt av omgangen og gjestene reduserer igjen. 2-3. Sebraene lukter opphenting ala Heggedal nå.

For vi må gi kred til gjestene i kveld. Et seigt lag å spille mot. Rappe spillere som aldri gav seg.

70 min: Kaptein, maestro og herfører på hjemmelaget, Fredrik Bøe er farlig frempå. Få stopper Bøe i den formen han var i kveld. Dessverre går avslutningen via en Sagene-spiller og til corner.

Det blir kanskje mye Bøe nå, men det er vel fortjent. Kapteinen løp, taklet og ofret seg i nitti minutter i dag. Kvarteret før slutt er han nære på igjen, men dessverre står Sagene-keeperen i veien.

78 min: Sagene trer gjennom. Det ropes på offside. Det var nok også offside, men en kampleder som egentlig hadde en ganske god kveld på jobb, lar spillet gå. Sagene kommer alene med Siggen og setter 3-3. Vi var alle enige om at det var offside, og en linjemann hadde nok heist flagget der.

80 min: En Sagene-spiller feller Jan på vei gjennom. Ikke siste mann. Direkte rødt. Også en avgjørelse det går an å stusse på.

De siste ti minuttene blir kaotisk. Daniel Øverbye blir taklet stygt. Tar telling og blir liggende. Tendenser til småampert nå. Vi får corner på overtid og det er tilløp til kalabalikk. Corneren blir tatt og vi jager seier som vi gjorde sist. Men, så blåser dommeren av kampen til begge lags store forundring. Han kunne lagt til 2-3 minutter til. Minst. Men, kampen er ferdig og vi deler poengene i kveld med et Sagene-lag som skal ha honnør for innsatsen.

Heggedal-Sagene 3-3 (3-1)

Gjellum stadion: 40 tilskuere (med lommelykt)

Heggedals mål: Bøe (2), Gunde

Vi er fortsatt på topp. KFUM 3 kneppet innpå. Neste uke reiser vi til Oslo hvor Luka venter. Nå satser vi alt på en god avslutning på sesongen og full pott.

NB: Det ble observert en mann i frakk på Gjellum i aften. Vi vet alle at det i dag er Deadline Day. Vi kan bekrefte at ingen spillere forlater HIL i dette vinduet, selv om Erik Follestad Johansen har blitt leid ut til "Skal vi danse".