Klubbuke hos BULL - Ekstra gode priser for medlemmer!

Postet av Gui Sportsklubb - Ski den 27. Okt 2021

Da kjører Bull i gang med en klubbuke. Det er ekstra rabatter å hente for dere som medlemmer av klubben.
Spesielt gode tilbud på løp, samt kajakk og elsykkel til de som er raske. Sjekk ut https://bull-ski-kajakk.no/Gui



Resultatliste GUI Vardåsen Opp 2021

Postet av Gui Sportsklubb - Ski den 15. Okt 2021

Torsdag 14.Oktober gjennomførte 82 spreke løpere Vardåsen opp. Fantastisk innsats fra utøverne og veldig gøy med skikkelig heiagjeng og god stemning... Resultatene finner dere her; Resultatliste GUI Vardåsen Opp 2021.pdf




Invitasjon til GUI Vardåsen opp 2021

Postet av Gui Sportsklubb - Ski den 5. Okt 2021

Heisann! Invitasjon til GUI Vardåsen Opp 2021 - 14 okt! Vi ønsker løpere og publikum velkommen. Dette er en fantastisk mulighet til heie på våre topptrente utøvere "live" igjen... Eller å utfordre dem på bestetid til toppen (foreldre kan også delta). Vi gleder oss til å se dere!
Viktig info:


Kristian fortsetter å vise styrke!!!

Postet av Gui Sportsklubb - Ski den 18. Sep 2021


Kristian Børve Bråthen ble nummer 3 i Tyrvinglekene (menn senior) på 3000m på tiden 8:27:21. Den nest raskeste 3000m gjennom tidene i hans aldersklasse. 



Kristian Bråthen Børve tar gull på 2000 meter i Ungdomsmesterskapet!

Postet av Gui Sportsklubb - Ski den 5. Sep 2021


Kristian Bråthen Børve klinket til med Gull i UM på 2000 meter! Snakk om revansjere gårsdagens 4 plass på 800meter. GRATULERER Kristian! Ikke bare ble det ny personlig beste på distansen med tiden 5:29.21 . Dette er også nest beste tid på distansen for gutter 15 i Norge gjennom tidene, kun slått med 5 sekunder av Jakob Ingebrigsten som fortsatt holder Norgesrekorden. 




Kristian Børve Båthen ble nr 4 på 800m i Ungdomsmesterskapet i Friidrett

Postet av Gui Sportsklubb - Ski den 4. Sep 2021

Kristian Børve Båthen (orange t-skjorte på bildet) ble nr 4 på 800 m i UM! Rå satsing av Kristian på 800 m i kamp med friidretts-spesialistene. De to i front dunka avgårde i høyt tempo (27 sek på første 200 m og 57 sek på første 400 m). Kristian krumma nakken og beit seg fast til nærmere 600 m, men måtte slippe noen meter mot slutten. Han fikk nok ikke med seg at fjerdemann tok innpå mot slutten og bronsen glapp dessverre på de aller siste meterne. 4. raskest i landet og ny pers (2,01) på 800 m er uansett helt RÅTT!!! I Morgen Søndag 5. sep skal Kristian igjen i ilden på 2000 m. Se live stream på https://www.direktesport.no/sport/fa6521e2-0d7e-4e2a-886b-d146b2903799



GUI Langrenn jenter på samling med Marit Bjørgen

Postet av Gui Sportsklubb - Ski den 4. Sep 2021

Sofie Jenum Hotvedt  og Tiril Fossen fra GUI Langrenn er med når Marit Bjørgen samler 20 av de beste juniorjentene i Norge og Sverige til treningsamling i Holmenkollen. Skidronningen ønsker å bidra til at flere skijenter fortsetter etter junioralderen. Til TV 2 sporten sier GUI Langrenns Sofie Jenum Hotvedt - "Det er gøy å trene med andre gode utøvere og spennende, få litt nytt miljø og så er det jo veldig gode trenere her" - Se hele innslaget eller les saken her; https://www.tv2.no/a/14206598/  



GUI Langrenn biter fra seg i Oslo Rulleski Cup

Postet av Gui Sportsklubb - Ski den 4. Sep 2021


Torsdag 2. september var det duket for første runde i Oslo Rulleski cup og mange av våre beste løpere var klare på startstreken i Holmenkollen. Storm Windju Christiansen klinte like godt til med 2. plass i sin klasse. Thomas McCarthy gikk et godt løp og ble nr 8 i sin klasse. Vegard Hodneland, Øystein Selstad Berg, Anja Møgedal Skjellestad og Mathilde Jenum Hotvedt leverte også solide løp. Allerede førstkommende torsdag er det nye muligheter i renn nr 2 av 3. Dette lover godt for kommende sesong.




Bringebærløpet

Postet av Gui Sportsklubb - Ski den 15. Aug 2021


Bringebærløpet 15 august ble kjempesuksess med rundt 250 deltakere. Glade og fornøyde løpere, harde dueller i løypene og stort oppmøte i strålende solskinn. Løypene var som tidligere år 1 Km Barnekløp, 3 Km ungdom konkurranse/trim og 6,7 Km konkurranse/trim 

I 6,7 km var GUIs Kristian Bråthen Børve suverent best på tiden 24:48 og blant dameløperne var det Line Molberg fra Vollen som var raskest. 

På 3km var Caroline Holland-Tuvsjøen fra Dikemark raskest av jenteløperne med tiden 13:15 og like etter fulgte GUIs Semine Haavaag Haakonsen. Blant guttene var det Frode Wallberg på tiden 11:58, tett fulgt av GUIs Benjamin Beitnes Johnsen.

I Barneløpet gjennomførte rundt 150 glade barn med stil og fikk selvfølgelig medalje ved målgang. Tusen takk til alle som tok med seg barna på en flott løpsdag i Vollen :) 

Vi ønsker å takke sponsorene våre og spesielt Bull Ski & Kajakk og Hotvedt i Heggedal, samt Fleicher Couture som trakk en heldig vinner av en jakke blant deltakerne i dameklassen. 

I tillegg hadde vi i GUI SKI en ekstra konkurranse med premie til den av treningsgruppen som klarte å stille med flest utøvere. Vinneren offentligjgøres på Facebook og deltakerne får sponset is hos Eléa Café og Deli i Vollen. 

Se http://www.bringebaerlopet.no/ for komplett resultatliste. 


Link til film; Film Bringebærløpet



Bringebærløpet 15.august

Postet av Gui Sportsklubb - Ski den 16. Jul 2021

Søndag 15 august er det Bringebærløpet i Vollen

Store og små gleder seg til at det igjen er klart for Bringebærløpet i Vollen. Løpet er et terrengløp med tilbud til deltakere i alle aldre uansett form. Start og mål ved Arnestad idrettsanlegg.
Bringebærløpet er et familiearrangement med fokus på deltakelse og hyggelige idrettsopplevelser. Samtidig vil det være mulighet for å sette ny personlig rekord i favorittløypa og å konkurrere om de gjeveste plasseringene i konkurranseklassene.
Løypene er 1 km (Barneløpet), 3 km ungdom konkurranse og kort turløype og 6,7 km konkurranse og lang turløype. Det er både turløp klasser og konkurranse klasser. Deltakerpremie til alle og til de tre øverste plassene i konkurranseklassene.
Påmelding;
Påmeldingen er åpen ut lørdag 14 august
Mulighet for etteranmelding på løpsdagen mot gebyr.







Kick-off Distanse 2021/22

Postet av Gui Sportsklubb - Ski den 6. Jun 2021

Kick-off Distanse 2021/22 startet på sykkel i fire grupper fra Holmen til flest-poster-på-40-minutters orienteringsløp på Konglungen. De raskeste rakk alle postene! Gruppene syklet videre til en skikkelig Mesternes Mester økt på Sjøstrand, før hjernetrim på Elnestangen og sup-konkurranse i Vollen. Fra Holmen fikk lagene bli-kjent-oppgaver som skulle løses underveis. De fikk stadig flere spørsmål de skulle finne svar på og huske. Under avslutningen på Rabben fortalte lagene hva de hadde lært om hverandre. Det var mye! Dagens totalseieren gikk til gruppe 4! De ble belønnet med en frisk tur på vannskuter!
Søndag gikk på rulleski fra Holmen. Lars og Emre styrte flokken gjennom søndagstrafikk og gode teknikkøkter på veien mot Arnestad, og gjennom lek og off-roadtrening, bandy og beachvolleyball framme på Arnestad.
Takk til alle som har bidratt til en kanonhelg! Spesielt takk til Lars og Emre som har styrt flokken stødig gjennom øvelser og lek.



2010 avslutning_Mesternes mester

Postet av Gui Sportsklubb - Ski den 6. Jun 2021

Mesternes Mester avslutning for 2010. Mesterlig innsats fra alle utøvere før velfortjent premieutdeling!



"Kompani Skicross" - sesongavslutning

Postet av Gui Sportsklubb - Ski den 6. Jun 2021

Kompani Skicross (2012-2011) årgangen gjennomførte sesongavslutning og TDGUI premieutdeling i Heggedal på Blåfjell leir. Det ble både krevende, morro og en hyggelig avslutning på en veldig bra men annerledes sesong. Vi kan røpe at alle ble Skicross Jegere



Team Eid sesong "kick-off"

Postet av Gui Sportsklubb - Ski den 2. Mai 2021


 

En fantastisk gjeng utøvere, trenere og støtteapparat sparket i går treningen for 2021/22 sesongen i gang med Boot Camp etterfulgt av premieutdeling og pizza. 

Kreativt og gøy – nedenfor følger litt om dagen fra lagleder i Team Eid; Einar Børve 

Utøverne fikk beskjed om å møte på Blakstad skole kl 10 på lørdag, det eneste de viste var at de skulle være aktive i en del timer. Der fikk de nye medlemmer utdelt Team Eid tøy.

De fikk også beskjed om å sykle til Holmen for post 1. På post en ble de inndelt i 2 manns lag for å utføre turorienterings oppgave. Deretter måtte de sykle til Elnestangen for post 2. Der måtte de individuelt løse oppgave «Gåten» Deretter syklet de til Sjøstrand hvor de lagvis må fylle sandsekker med total 30 kg sand som de deretter løpe en løype med forskjellige type hinder. På Sjøstrand ble det også servert Hotvedt vafler fra Esso i Heggedal. De to siste postene var på Arnestad hvor de først måtte gjennom øvelsen « skranke» og deretter var det en lagvis Vollyball øvelse. 

Til slutt var det Pizza og premieutdeling. Dagens « pall» var Celine og Ludvig hadde like mange poeng, men Celine vant pga flest seiere. Vegard ble nr 3

En flott start på sesongen med godt humør og mye latter.