- Vi prøver så godt vi kan

Postet av Gui Sportsklubb den 14. Aug 2018

Det ble en knalltøff tirsdagskveld på Gjellum for a-laget, som tok i mot Asker 2 til lokaloppgjør i StikkaLigaen. Det foregående møtet på Føyka endte med solide 7-0-seier til gutta i grønt, og det ble tidlig tydelig at sebrastripene stilte med et bedre lag i kveld.

Følgende elleve fikk tillit for hjemmelaget: Brualøkken, Berglund, Gundersen, Arneberg, Gundersen, Røisland, Engesvik, Hellman, Bøe, Mosveen, Rasch, Tømmernes.

Benken: Abbas, Nielsen, Fossum, Irgens, Evans.

9 min: 0-1

22 min: Kaptein Fredrik Bøe med et herlig soloraid. Driller seg gjennom Asker-forsvaret, men bortelagets keeper redder mesterlig.

24 min: 0-2. - Typisk at vi slipper inn like etter en stor sjanse, roper HIL-trener Terje Småhaug skuffet.

37 min: Annullert Asker-scoring.

43 min: Få lyspunkt så langt i kveld. - Himmelen over Bergsåsen er i hvert fall vakker, konkluderer Fossum og Nielsen på benken.

Pause.

Michael Nielsen vinner "Nærmest Krysset" som vanlig.

54 min: Vi noterer at "Heggeknotten" er tilbake

55 min: Asker øker til 3-0.

58 min: Hjemmelaget har våknet. På corner setter Stian Rasch inn 1-3-reduseringen, og de 110 oppmøtte tilskuerne øyner håp.

66 min: Jan Tømmernes misser en pasning, og roper på et kvinnelig kjønnsorgan på Dovre. Den var ny.

77 min: Thomas Irgens skal inn, men innser at drakta lukter som et vondt år. - Faen, nå har ikke Hege (hans bedre halvdel) vasket drakta mi, konkluderer han, og havner rett i webredaksjonens notatblokk.

80 min: Jan Tømmernes blir byttet ut - og innser at det ble en tøff dag: - Vi gjør så godt vi kan, men i dag møtte vi bedre motstand, var konklusjonen.

Flere mål ble det ikke - og et er Asker 2 som reiser hjem med full pott i kveld.

Heggedal-Asker 2 1-3 (0-2)

Gjellum: 110 tilskuere

HIL-mål: Stian Rasch

Alle foto: Arild Haug Kaarmo